Pysseltime

Idag var det dags för att dekorera våra montrar med lite tapeter. Men eftersom vi inte skulle fixa det själva överlåter vi arbetet till vår egna tapetserare som gör det på måndag. Så istället för att åka till Rydal var vi kvar i skolan och jobbade med UF. Vi fixade våra nyinköpta påsar som vi bland annat ska ha på marknaden i Borås i helgen.

För er som är intresserade vill jag bara påpeka att vår artikel har äntligen publicerats i STT. Om ni inte har tidningen men ändå vill läsa kan man bara besöka deras hemsida på www.stthuset.com/tidning och sedan klicka sig fram för att läsa tidningen. Är man bara intresserad av vår artikel kan man klicka på länken http://www.e-magin.se/v5/viewer/files/viewer_s.aspx?gIssue=50&gTitle=&gYear=2009&gKey=rd42vvfh&gAvailWidth=1014&gAvailHeight=733&gInitPage=1&gHotspot=0 och då kommer man direkt dit.

Ha det gott så ses vi förhoppningsvis på Borås djurpark i helgen.

Hälsningar

Baggis UF

Julmarknad

Som ni kanske märkte så publicerades inte vår artikel i STT förra veckan utan kommer förhoppnings publiceras i morgon torsdag den 10/12.

I helgen har vi varit med på Julmarknaden i Kinna. Försäljningen på lördag gick hyffsat bra då vi fick sålt 9 st baggisar. På söndagen däremot gick det inte fullt lika bra. Det var knappt något folk och vi fick inte sålt någon, tyvärr. Men vi hänger inte med huvudet för det utan tar nya tag och satsar på nästa marknad som gick av stapeln onsdag den 9/12 på Kuskapens gata.
Vi fick sålt 9 stycken och är mycket nöjda med dagens insats.

Vi tror och hoppas att försäljningen kommer gå minst lika bra på lördag och söndag då Baggis UF kommer befinna sig bland farliga tigrar och lejon. Vi ska nämligen delta på Lussepromenaden på Borås djurpark. Vi kommer naturligtvis inte vara med och leta lussekatter som det kanske låter utan ska vara där för att sälja våra produkter. Det var endast 10 stycker UF företag från hela regionen som blev uttagna, därför känns det extra kul att vara med där.

Med vänlig hälsning

Baggis UF

RSS 2.0