Dagens arbete!

Baggis UF sitter just och arbetar för fullt med nomineringarna som snart ska vara inne. Vi är nästan helt klara med "Årets produkt" och "Bästa Logotyp", vi har även kommit en bra bit på väg med våran "Bästa UF-företag" Nomineringarna ska vara inne senast på fredag så vi kämpar på för fullt.

/Baggis UF

Danmark

Då var årets höjdpunkt över och vi längtar redan tillbaka. Nu syftade inte vi på mässan utan på alla trevliga kompisar. Vi har redan börjat diskutera när nästa besök ska äga rum.
Vi besökte bland annat Danmarks TV-station vilket vi tyckte vara ganska intressant . Frukt och grönsaksodlingen däremot hade kanske också kunnat vara intressant om vi förstod något, eftersom de inte pratade varken svenska eller engelska. Vandringen i de danska fjordarna hann vi tyvärr inte med.

Men mässan får man ju inte glömma. Vi deltog i en mässa, vilket också var ganska trevligt. Man träffade mycket folk och det var en brs miljö att vistas i. Dock gick försäljningen inte så bra och man fick turas om ganska mycket eftersom det var en såpass liten monter vilket gjorde att alla inte kunde stå samtidigt. En försäljningssiffra på 4 baggisar var vad vi kunde åstadkomma.

/Baggis UF



Öppet hus

Den 18 januari var öppet hus här på skolan för de nyblivna gymnasieeleverna. Vi fick sålt 17 stycken baggisar och är nöjda över resultatet.
Det var första gången vi använde oss av våran monter och vi är mycket tacksamma över all sponsor och hjälp vi fått för att kunna ställa ut med den. Nu har vi fått testa på hur man ska uppföra sig i en monter. Vi tycker det var ett bra tillfälle för oss, inte bara med försäljningen utan eftersom vi har fått några idéer efter att sett alla andras montrar. Några tips som kan vara bra att ta med sig till nästa säljtillfälle.

/Baggis UF

RSS 2.0