Intervju med STT

Onsdagen den 25 november var hela baggis gänget på Ewas café i Svenljunga för att möta upp journalisten P-C för en intervju. Intervjuven gick bra och det kändes som att vi fick med mycket bra information och vi hoppas på en bra artikel i tidningen som publiceras torsdag den 3 december.

Idag den 26 november har vi varit på  Marks färg & tapet för att välja ut tapeter till vår monter. Efter en stund av diskussioner och funderingar bestämde vi oss sedan för en vit krämfärgad tapet i mitten och två krämfärgade med trädmotiv på vardera sida.

Nu förbereder vi oss med visitkort, broschyrer och annat viktigt som är viktigt att ha med på Julmarknaden på söndag.

Ha det bra :)

Hälsningar

Baggis UF


Affärsplan

Då var äntligen affärsplanen inlämnad efter mycket flit och slit. När man väl tror att man är färdig är det alltid något som måste finslipas. Men idag gick slutsignalen och vi blev mycket nöjda över resultatet.

Idag stod vi även på mässan som var i Arenahallen. Vi hade en tid mellan 17-19 och såg fram emot att få marknadsföra vår produkt på ett sådant bra tillfälle. Vi hade inga direkt höga förväntningar på att sälja så mycket ,utan såg det mer som en chans att visa upp oss och vår produkt. Men vi sålde 7st och fick 22:- i dricks, helt över våra förväntningar. Lite extra pengar i kassan är aldrig fel :-)

I morgon ska vi bli intervjuade av tidningen STT (Svenljunga/Tranemo tidning). Alla är mycket förväntansfulla och tycker det ska bli väldigt roligt att få synas i media.

Nu känns det som att vi har kommit igång på riktigt och ser fram emot ett fortsatt bra försäljningsår.

Hälsningar
/Baggis UF


Då var det dags för UF arbete igen :-)

Efter ett litet uppehåll från UF arbete har vi nu kommit igång igen. Två st i företag har varit på banken för att sätta in pengar på vårat bankkonto.
Vi tycker att affärsplanen är en väldigt viktig. Därför skickade vi in den till vår rådgivare som skulle läsa igenom den och sedan ge tips och förslag, så att den ska bli så bra som möjligt.
Resterande av gruppen som var kvar i skolan jobbade effektivt med att få tag på sponsorer och att bollade idéer om hur våran kommande monter ska se ut.  
Den 22 november begav oss  Baggis UF medlemmar ner till MM för att göra en marknadsundersökning om produkten. Vi märkte snabbt att det var svårt att få ihop tillräckligt många svar för att det skulle bli ett pålitligt resultat. Efter att ha stått där nere i drygt en timma nöjde vi oss för dagen och gick tillbaka till skolan för att lyssna på SPEK när de redovisade deras företagspresentation.

Vi var väldigt nöjda med vår företagspresentation. Trots att Sabina åkte hem en halvtimma innan presentationen pga sjukdom och vi fick ändra om en del gick det gick över förväntningar vädigt bra.

Hälsningar
Baggis UF

RSS 2.0