full fart! :-)

Nu är UF arbetet i full gång och det är mycket som står på schemat. Vi arbetar för fullt med företagspresentationen som äger rum i Assbergssalen tillsammans med Samhällsklasserna som också arbetar med UF. Ett annat stort projekt som vi arbetar är den viktiga affärsplanen. Vi har lagt ner mycket tid och engagemang för att få fram en bra affärsplan eftersom den kan vara väldigt betydelsefull i framtiden.

Baggisgänget har tillsammans varit ute på en rad olika aktiviteter. Vi har varit i Borås på bowling, företagsfika en gång i veckan i ca 4 veckor, några var också med på övernattning i Borås hos Sabina. Vi anser att bra gemenskap inom företaget är en viktig del och något man bör ta vara på.

Hälsningar

Baggis UF



Ett uppnått mål!

Baggis UF har uppnått sitt första mål genom att ha medverkat på EKO mässan i Kinna den 3 oktober. Trots regn och rusk lyckades vi överträffa våra förväntningar och sälja 24 baggisar! Vi tog även mod till oss att presentera vår produkt och bli intervjuade på scen, att vår enda åhörare var en schäferhund spelar ingen roll, det viktigaste är att vi vågar och på det sättet bli mer erfarna i företagslivet. Vi är mycket nöjda med vår prestation och ser fram emot nästa säljtillfälle där vi kan göra ännu bättre ifrån oss och rätta till de misstag vi gjort.

Vi har många bollar i luften men alldeles för lite tid att arbeta på, men vi gör vårt bästa och har riktigt kul på vägen! :)

Klipp och klistra dag

Nu är det bara två dagar kvar till mässan och vi har mycket att göra. Vi har dubbelkollat med Carina så att det inte finns några frågetecken inför mässan. Loggan är nu helt klar och vi har nya förslag på visitkort och broschyr.
Baggisarna ligger i en påse som man får med när man köper produkten och därför arbetar vi nu med att klippa och klistra fast vår logga på påsarna.

Förhoppningarna inför mässan är stora från vår sida. Vi hoppas att detta är ett sätt som gör oss både sedda och hörda. Vi tar detta som ett första försök att se hur vi ligger till och för att se om produkten kommer att hålla på marknaden. Vi har inte satt upp några mål när det gäller försäljningen, vi tar det som det kommer.

Vi önskar oss själva lycka till och hoppas vi ser era ansikten på mässan  :-)

/Baggis UF Våra påsar till Baggisarna

RSS 2.0