Försenade uppdateringar efter Åhaga mässan!

Även om inte företaget uppnådde sina mål är vi ändå nöjda över att ha deltagit på mässan. Vi sålde sammanlagt 25 baggisar och vårat mål var 40. Trots det så hänger vi inte med huvudet utan tar i stället nya tag inför de säljtillfällena som kommer att vara tillgängliga för oss.
Under mässan fick vi stor chans att visa upp oss och vår produkt samtidigt som vi fick öva på våra säljkunskaper. Vårat andra mål var att bli nominerad i minst en kategori, även om inte detta målet heller blev uppfyllt deppar vi inte utan hyllar istället BolsaUF som tog hem storvinsterna.

Just nu arbetar vi med Koll på cashen. Vi känner att vi har det under kontroll och är snart färdig med budget och bakgrund. Snart är det dags att förbereda inför redovisningen på torsdag och vi har lite funderingar på hur vi ska göra detta.

Dags att återgå till arbetet!

/baggis UF 

Måndag

Nu är de sista förberedelserna inför mässan avklarade och vi känner oss redo att anta utmaningarna. Broschyrer och prislistor är färdiggjorda och tävlingen tillsammans med resterande av klassens företag är så gott som klar. Nu är det en studiedag i morgon där vi laddar upp oss och samlar krafter inför mässan.

/Baggis UF

Mål

Företaget: Har som mål är att utnyttja alla säljutbildningar vi har varit på och använda oss av den nya kunskapen. Vi har satt upp ett mål på att sälja så många baggisar att det täcker kostnadera för att medverka på mässan. För det krävs det att vi säljer  ca 13 st, men vi satsar på att sälja 20 st baggisar per dag.  


Felicia: Mitt mål är att utvecklas som säljare. Bli mer säkrare på mig själv och våga sticka ut. Det hade varit även kul om någon i företaget utmärktes i till exemepel bästa säljare eller någon annan kategori. Jag har som mål att sälja 8 baggisar under mässan. 
   
Viktor: Mitt mål är att lära mig använda den kunskap jag fått av de säljutbildningarna vi varit på. Jag har satt upp ett mål att sälja 10 produkter på de två dagarna. Jag ska även förbättra min säkerhet i säljsamtal och bli bättre på att våga ta kontakt med kunder, även om de inte visar intresse från början. 

Sabina: Mitt personliga mål är att utvecklas som säljare. Jag vill uppfylla alla kriterier vi lärde oss på säljutbildningen och få en överrenskommelse med så många kunder som möjligt. Att ha kvar glöden genom båda dagarna är ett annat personligt mål.

Sophie: Mitt personliga mål är att utvecklas som säljare, bli mer framåt och att våga ta steget fram till kunden. Ett annat mål är även att hålla dagarna organiserade utan stress, och se till att alla håller humöret uppe oavsett om det går bra eller dåligt.

Emelié: Mitt mål är att bli mer framåt och verkligen ta kontakt med alla som går förbi oavsett vad det är för person. Jag ska även använda mig av det som jag har lärt mig på de oika säljutbildningar och om jag märker att mina säljteckniker fungerar, har jag nått mitt mål.  Ett annat mål är att sälja minst 8 Baggisar under de två mässdagarna på Åhaga.

Förberedelse, 3/3-10

Nu börjar det närma sig den stora mässan på Åhaga och förberedelserna är i full gång. Vi håller på att fixa broschyrer som vi kan ge ut när vi står på mässan så att alla ska känna igen och komma ihåg oss. Eftersom vi räknar med stor försäljning på mässan tänkte vi köpa in mer baggisar. Vi har tagit Informas montertips på största allvar och håller nu på med att fixa fina prislistor som vi kan sätta upp på väggarna eftersom det var något som de påpekade.

/Baggis UF

RSS 2.0