Möte med Ung företagsamhet

Idag fick vi chansen att träffa en erfaren företagare vid namn Johanna från Ung företagsamhet. För henne redovisade vi vår affärsidé och hur dagsläget ligger till. Hon var generös med tips och vägledning, vilket gav oss helt nya krafter! Johanna blev vår första kund och vi skrev och skickade direkt iväg en faktura till henne.

Vi funderar nu på att vidga våra vyer och försöka kontakta företag som kan köpa ett större antal baggisar som de sedan kan erbjuda sina egna kunder. För dessa företag tänker vi erbjuda möjligheten att kunna placera sin logga på någon slags bricka.

Ännu ett samtal till våra leverantörer gjordes, då vi fick svar på några frågetecken. Vi diskuterade fraktkostnad, pratade om deras miljötänk ,eftersom vi inom kort kanske kommer att medverkar i en ECO-mässa. När det gällde miljötänket fick vi positiva besked då det visade sig att de hade ett väldigt positivt tänkande.

Vi kontaktade Karina Alvén, konsumentvägledare på kommunen, för ett eventuellt deltagande på ECO mässan den  2 oktober i Rydal.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0